Автоматика

Проектирање, изведба и сервисирање на автоматски системи.

Електрика

Услуги од областа на Електрични компоненти и Електроника.

Машини

Дизајнирање, изработка и сервисирање на индустриски машини.

 

За Нас

Пенови Инженеринг е компанија основана во 2000 година со седиште во Гевгелија, Македонија . Основна дејност на компанијата е сервис и продажба на Индустриски машини како и комплетна изведба системи за автоматизација , производство на машини и индустриски линии.
Нашата мисија е да бидеме првокласна, интегрирана компанија која нуди услуги преку постојано пренесување на знаење и искуство од секторот за Индустриска Автоматика. Нашата компанија моментално располага од сервисен простор од 700m2 и разновиден возен парк , кои може да обезбеди на клиентите брза и ефективна соработка

24/7 СЕРВИСИРЊЕ & ОДРЖУВАЊЕ ефикасна и професионална дијагностика и сервисирање
Системи за автоматизација
Индустриски машини и линии
Електроника и електронски компоненти
Електрични мотори , пумпи и инверторски станици
Сервисирање и монтажа на обновливи извори на енергија

 

Пенови Инженеринг се 24/7 достапни за своите клиенти. Контактирајте не во секое време на atanas@penov.mk или на долу наведените телефонски броеви.